Gastenboek, Wat klanten over ons zeggen

Shirley

// Rotterdam
27, Mar 2023

Hai Marcella, Ook dit jaar was ik weer benieuwd naar je creatie en er stond een prachtig zandkasteel op de verjaardagstafel. Mijn dochtertje riep direct Zandkasteel en keek naar Toto en Sassa en Koning Koos. de figuurtjes waren tot in de details neergezet. wij kregen weer veel complimenten, want de smaak was ook heerlijk. till next year. Grtjs, Shirley


Kelly Posso Vera

// Nieuwerkerk a/d IJssel
27, Mar 2023

Lieve Marcela Super bedankt voor je mooie Spiderman taart Iedereen vond hem geweldig en lekker dat hij was!! Je kreeg echt complimenten!! We hebben genoten 2 dagen van je taart mogen genieten. Ik weet waar ik voortaan mijn taarten bestel


Yvette Kal

// Zwijndrecht
28, May 2017

Onze prachtige bruidstaart kwam van Sweetdeluxe en wat waren wij er blij mee! Het zag er precies uit zoals wij dat ons voor hadden gesteld en smaakte minstens net zo lekker. Het contact verliep snel en makkelijk, geen wens was te gek. De taart stond na de ceremonie netjes op ons te wachten. Een echte aanrader!


Eveline van der Elst-Bukman

// Zevenhuizen
13, Apr 2017

Marcella is een gewaardeerde taart-collega die super strakke taarten maakt. Maar niet alleen het oog wil wat, ik weet uit ervaring dat ze ook hardstikke lekker zijn. Daarom ben ik ook erg blij met haar als back-up, zodat ik zeker weet dat ik mensen met een gerust hart door kan sturen als ik een opdracht zelf niet aan kan nemen.


Martine Stuij-Terpstra

//
13, Apr 2017

Onze bruidstaart hebben we laten maken door SweetDeluxe en wat was hij mooi en lekker. De taart zag er ontzettend strak uit en de bloemen zeer realistisch. Na de eerste afspraak met proeverij waren we gelijk verkocht, ook heeft ze al onze wensen in de taart verwerkt. Een aanrader!


Shannon van Orsouw-Bos

//
17, Apr 2017

2x gebruik gemaakt van Sweet Deluxe. 1 keer met een baby shower en 1 keer met onze bruiloft. Beide keren super geholpen, heerlijke taarten gegeten en werkelijk iedereen was tevreden over zowel het uiterlijk als de heerlijke smaak van de taarten. Wij zijn super tevreden, en bij het volgende grote event maken wij zeker opnieuw gebruik van Sweet Deluxe!�


Melissa Molendijk-Bokhoven

//
13, Apr 2017

Marcella nogmaals bedankt voor de taart die je voor ons heb gemaakt. We kregen veel complimenten en de meeste gasten hadden aan een stuk taart niet voldoende ;-) Echt een aanrader!!


Priscilla Van de Berg

// Rotterdam
17, Jun 2017

Ik bestel al jaren me taarten bij marcella en elke x zien ze r super uit en smaken verrukkelijken eigenlijk hou ik niet van taart .dus gewoon top !!!


Mariëlla Klein

//
17, Apr 2017

Tijdje terug babyshower cakejes laten maken! Vielen erg in de smaak en zagen er tiptop uit! Onze bruidstaart is er ook besteld... We kunnen niet wachten om deze op te smikkelen! Helemaal top, een echte aanrader!


Trees Ruijgers

// Rotterdam
13, Apr 2017

Gisteren heb ik weer zo'n geweldige taart gekregen voor mijn verjaardag. Hij was super mooi en strak en ook super lekker, maar dat zijn ze altijd. Top Sweetdeluxe!!


Esther Robijns Semedo Dos Reis

//
20, Apr 2017

Onze bruidstaart is gemaakt door sweetdeluxe en hij was prachtig en heerlijk! Ook is het contact fijn. Zeker een aanrader�