Algemene voorwaarden

Bruidstaart bestellen

Als u een mail stuurt met uw wensen, het aantal personen, en eventueel fotos als richtlijn / ter inspiratie dan kunnen wij u een zo compleet mogelijke offerte sturen. Indien u de taart op korte termijn nodig heeft kunt u het beste telefonisch contact opnemen met 0645175756. Wanneer u een proeverij wilt boeken, dan kunnen wij hier een afspraak voor maken. De kosten van een proeverij bedragen € 25,- voor de mix and match proeverij, of € 35,- voor de luxe proeverij. Na de proeverij ontvangt u van ons een zo uitgebreid mogelijke offerte, en indien besproken een schets. Deze offerte blijft een week geldig, gedurende deze week blijft de gewenste leverdatum voor u gereserveerd. Na akkoord van de offerte ontvanget u van SweetDeluxe een factuur. Op deze factuur vind u het totaalbedrag van de bestelling. Er dient 50% van het totaal bedrag te worden aanbetaald. De aanbetaling dient uiterlijk 1 week na de factuurdatum te zijn bijgeschreven op rekeningnummer NL64INGB0005986581 op naam van SweetDeluxe. De gewenste leverdatum blijft vanaf de factuurdatum nog een week voor u gereserveerd. Na ontvangst van de aanbetaling wordt deze reservering definitief. Wanneer de betaling niet binnen 1 week is voldaan, behoudt SweetDeluxe het recht om andere bestellingen aan te nemen. En kan het zo zijn dat de datum niet meer beschikbaar is.

Het restant van de factuur dient uiterlijk 4 weken voor leverdatum te zijn voldaan. Wanneer de leverdatum binnen 4 weken van de factuurdatum valt, dient de gehele factuur in 1 keer te worden voldaan. Het aantal personen kan tot 4 weken voor de leverdatum in overleg worden gewijzigd.

Al onze taarten zijn handwerk en daardoor is iedere taart uniek. Wij maken dan ook nooit tweemaal exact hetzelfde ontwerp. Een taart wordt ook niet exact nagemaakt van een foto van een andere taartdecorateur. Een foto kan uiteraard wel als richtlijn / ter inspiratie dienen. LET OP! U dient zelf rekening te houden met eventuele allergieen, SweetDeluxe is niet aansprakelijk voor gevolgen veroorzaakt door allergische reacties.

Wij zijn werkzaam in de regio Rotterdam. In overleg bezorgen wij in geheel Nederland. Alle bruidstaarten worden in Rotterdam, Capelle aan den Iijsel, Nieuwerkerk aan den Ijssel, Krimpen aan den IJssel, Gouda, Zevenhuizen, Moerkapelle, Moordrecht, Waddinxveen, en Ridderkerk zelfs gratis bezorgd! Daarbuiten rekenen wij een km vergoeding van € 0,35 per km (heen en terug reis)

SweetDeluxe is niet aansprakelijk voor beschadigingen aan de geleverde producten nadat deze zijn opgehaald of afgeleverd op de gewenste locatie.

Gelegenheidstaart bestellen

Als u een mail stuurt met uw wensen, het aantal personen, en eventueel fotos als richtlijn/ ter inspiratie dan kunnen wij u een zo compleet mogelijke offerte sturen. Indien u de taart op korte termijn nodig heeft kunt u het beste telefonisch contact opnemen met 0645175756. Na akkoord van de offerte ontvangt u van SweetDeluxe een factuur ter bevestiging van uw bestelling. Op deze factuur vind u het totaalbedrag van de bestelling. Er dient 50% van het totaal bedrag te worden aanbetaald . De aanbetaling dient uiterlijk 1 week na de factuurdatum te zijn bijgeschreven op rekeningnummer NL64INGB0005986581 op naam van SweetDeluxe De gewenste leverdatum blijft een week voor u gereserveerd, na ontvangst van de aanbetaling wordt deze reservering definitief. Het restant van de factuur dient uiterlijk 2 weken voor leverdatum te zijn voldaan. Wanneer de leverdatum binnen 2 weken van de factuurdatum valt, dient de gehele factuur in 1 keer te worden voldaan. Het aantal personen van de bestelling kan tot 2 weken voor de leverdatum in overleg worden gewijzigd. Onze taarten zijn handwerk en daardoor is iedere taart uniek. Wij maken dan ook nooit tweemaal exact de zelfde taart. Een taart wordt niet exact nagemaakt van een foto van een andere taartdecorateur. Een foto kan wel als richtlijn/ter inspiratie dienen. U dient zelf rekening te houden met eventuele allergieen, SweetDeluxe is niet aansprakelijk voor gevolgen veroorzaakt door allergische reacties. Wij zijn werkzaam in de regio Rotterdam. In overleg bezorgen wij in geheel Nederland. In Rotterdam is dit zelfs gratis! Daarbuiten rekenen wij een km vergoeding van € 0,35 per km (heen en terug reis)

Annuleren

Annuleren van een bestelling kan tot uiterlijk 2 weken voor leverdatum met uitzondering van Bruidstaarten en bestellingen v.a. 50 personen. Deze kunnen tot uiterlijk 4 weken voor leverdatum worden geannuleerd. Bij annulering van uw bestelling binnen deze termijn zal uw aanbetaling als compensatie dienen. Dit in verband met reeds gemaakte kosten en het gereserveerd houden van de gewenste leverdatum.

Verzetten van de leverdatum van een bestelling kan, wanneer de gewenste datum nog beschikbaar is, tot uiterlijk 2 weken voor de originele leverdatum. Met uitzondering van bruidstaarten en bestellingen v.a. 50 personen, de leverdatum hiervan kan, wanneer de gewenste datum nog beschikbaar is, tot uiterlijk 4 weken voor de originele leverdatum worden verzet. Bij verzetten van uw bestelling binnen deze termijn zal dit gelden als annulering en zal uw aanbetaling als compensatie dienen. Dit in verband met reeds gemaakte kosten en het gereserveerd houden van de gewenste leverdatum.

Al onze taarten worden met de grootste zorg bereid en gedecoreerd. Mocht u echter toch niet tevreden zijn, bewaart u dan een gedeelte van het geleverde product en meldt uw klacht binnen 24 uur na levering aan SweetDeluxe zodat wij uw klacht kunnen beoordelen en aan een passende oplossing kunnen werken.
Klachten die later dan 48 uur na ophalen/bezorgen worden ingediend kunnen wij niet in behandeling nemen. Sweetdeluxe is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de geleverde producten nadat deze zijn opgehaald of afgeleverd op de gewenste locatie. Onvoorziene omstandigheden SweetDeluxe is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaar wegende prive omstandigheden een bestelling te annuleren. Sweetdeluxe zal in een dergelijk geval haar uiterste best doen om een vervangende bakster te vinden om de opdracht over te nemen.

*Let op! Wanneer u een bestelling plaatst gaat u automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.*